Hagyjátok békén a vaginámat!

vagina.jpgNem, nem és nem! Nem fogok nyíltan beszélni arról, hogyan nevezem a vaginámat, még akkor sem, ha egy egyébként jópofának tűnő videóban biztatnak erre.

Sajnos vannak azonban, akik nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy te megtedd ezt, persze annak reményében, hogy a termékükből minél többet eladjanak. Azaz: használnak téged. Megint, újra és újra. 

Ezt az írást a videójuk inspirálta, aminek a linkjét lent megtalálod, reklám ide vagy oda, mivel a választás a te kezedben van, és a tudatos embert úgysem lehet becsalizni semmivel. 

A videó tartalma vázlatosan: 

Első kérdés nőkhöz: Te hogy hívod a nemi szerved?

Az interjúra kiválasztott nők szemmel láthatóan zavarba jönnek (van bennük egészséges szégyenérzet és nem tudatosan ugyan, de védik azt, ami a legszentebb. Legszentebb? Miket beszélek? Maradt itt még valami, ami szent? Hiszen az a bizonyos vagina az élet forrásának része, de ez kit érdekel? Ki gondol manapság erre? Ki beszél így róla? Senki vagy csak kevesen. A vaginád ugyanis termék promóciók áldozata lett!)

A hölgyek közül van, aki nevet, van, aki hebeg-hápog, de egyikük sem válaszol. Tudod miért nem? Azért, mert egy nő nem válaszol ilyen és ehhez hasonló kérdésekre! Egy nő mindezt megtartja magának, esetleg a hozzá legközelebb álló nővel vagy a párjával beszél róla, ha szükséges. Aki érett és mélyebben megéli a nőiességét, soha, de soha nem beszél erről a nagy nyilvánosság előtt. De mint tudjuk, a figyelemért és a bevételért a multik és a média mindent elkövetnek! 

Következő kérdés: Szerinted a férfiaknak könnyebb?

Naná, mit vártál? Naná, hogy bebizonyítják, hogy a férfiaknak könnyebb! Laza, tökös csávók nyíltan kimondják hogyan nevezik, mert valahogy tőlük ezt várják el! Szerintem, aki kimondja, az nem férfi, az csak pasiszerű képződmény, messze, nagyon messze attól, amit a szó valóban jelent. Szóval, ők lazán sorolják: Bobby, pénisz, fütykös, fütyi, hadnagy, kapitány (ékes cseh vagy szlovák nyelven), pöcs, farok, dákó, brácsa és van egy Romániából származó kifütyült verzió is.

Harmadik kérdés nőknek és férfiaknak egyaránt: És ha beszélned kellene róla?

Reakciók a nők részéről: sóhajok, szemek lesütése, tagadó fejmozdulatok. A férfiak részéről: "Igen, nekem ez nem probléma!"

nemi_szerv.jpg

Harmadik kérdés: Bárki előtt?

Gondolom a videó készítői, akik ezen jót nevettek, azt hiszik, hogy életük egyik legnagyobb poénját alkották meg, ugyanis a helyiség ablaka mögül félmeztelen, fiatal "nők", tollal eltakarva felsőtestüket, mosolyognak és pózolgatnak a férfiaknak. Persze mindegyik férfi zavarba jön, hiszen azért bennük is van némi szégyenérzet, csak manapság a szájhősködés a divat. Románia tartja magát a legjobban, mert azért egy tökös férfi mégsem vonhatja vissza, amit mondott, és nem menekülhet el a megmérettetés elöl. Egy másik még büszkén azt is bevallja, hogy borotválja (ki a fenét érdekel?).

A videó egy felszólítással ér véget: "Gyerünk hölgyeim! Találjunk ki egy nevet és nyíltan beszéljünk róla!"

Majd lehet menni a weboldara, és írni az ötleteket. Nekem ez se nem "buli" se nem vicces. Maradi vagyok? Remélem, és az is akarok maradni.

UTÓIRAT: Itt van megint az egyenrangúság baromság. Jó nagy tévedésben vannak azok, akik azt hiszik, hogy akkor leszünk egyenrangúak, ha végre mi is nyíltan, ország-világ előtt kimondjuk azt, amire egyrészt nincs is igazán szavunk, másrészt meg nem is nőies kimondani. Vajon miért nem mondott egyik nő sem egy nagy NEM-et erre az idétlenségre?   

Valahogy nem szeretnék a férfi sztereotípiákkal egyenrangú lenni. Vagy akkor most amellett, hogy a vaginámnak titkos nevet kell adnom és azt szétkürtölnöm mindenhol, söröznöm és cigiznem is kell? Jól berúgnom és folyton a szexre célozgatnom, mint egy laza csajnak? Végül is jó néhány "nő" társunk rátért erre az útra. Például figyeld a gyanakvó nézéseket, ha azt mondod, te még sohasem rúgtál be. De köszönöm szépen, én nem is akarok, mert se az anyám, se a nagyanyám, sőt a dédnagyanyám se tett így. Maradok ennél. Az ő értékrendjüknél: az unalmas, konzervatív, "tizenkilencedikszázadi" méltóságnál. Ha te is, akkor nyomj egy lájkot. Köszi. 

A videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=KCcZkYJfffM

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr68388364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) balassagyarmat (1) Balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása