7 lépés önmagad felszabadításához és álmaid megvalósításához

Itt egy ragyogó lehetőség, ha szabadabb, boldogabb életet szeretnél!

 fenyszovo.jpg

Vágjunk is a közepébe! Hogyan zajlik egy gyógyító beszélgetés?

A folyamat 7 alkalomból áll, melyek során megkapod azokat az életvezetési eszközöket (maradjanak ezt meglepetések), amik segítségével önállóan is feloldhatod a problémás élethelyzeteket.

Mi történik az egyes alkalmak során?

Az első alkalommal feltérképezünk téged és jelenlegi életedet: 

  • a problémát, amit szeretnél megoldani az adott pillanatban
  • megnézzük melyek 
  • a legfőbb érzelmi területek, ahol fejlődnöd kell
  • milyen helyzetek ismétlődnek leginkább az életedben
  • min szeretnél változtatni és
  • mit szeretnél teremteni helyette.

A második alkalommal, az anyánkkal való kapcsolat csomagot kezdjük el kibontani, megkeressük a fő konfliktus és fájdalom pontokat és rálátunk azok okaira.

A harmadik alkalommal ugyanezt tesszük az apánkkal való kapcsolattal is.

Ez arra vonatkozik, amikor egyszerre három alkalmat vállalsz be.

Ha a következő három alkalmat is bevállalod, akkor mélyíteni tudjuk a megkezdett folyamatokat (negyedik és ötödik alkalom). Megbocsátunk, fel – és kioldunk blokkokat, megismerjük a családi energiadinamikát (ki és hogyan kapcsolódik egymáshoz) és helyreállítjuk a kibillent egyensúlyt. Ebben a szakaszban a belső gyerekkel való kapcsolatod is mélyül, hogy ezt az energiát gyógyító eszközként tudd majd használni.

Az anyánkkal való kapcsolat gyógyítását tovább folytatjuk. Megvizsgáljuk, mit jelent számodra nőnek lenni, hogyan létezel a világban nőként és nem utolsósorban megnézzük, hogyan hat ki mindez a férfiakkal való kapcsolatodra.  

Az apával való kapcsolatra látunk rá és ennek megértését mélyítjük, és ez alkalommal is megnézzük miért nem működnek a párkapcsolati próbálkozásaid.

A hatodik alkalommal a küldetés, életfeladat felfedezésére helyezzük a fókuszt.

A különböző alkalmak egymásra épülnek, egymástól élesen el nem határolhatók. Nem biztos, hogy minden alkalom úgy történik majd, ahogy a fentiekben írtam, hiszen az adott életesemények is alakítják a folyamatokat.

A hetedik alkalommal meghatározzuk a további lépéseket, megújult önmagad tükrében! Olyan részletes, minden területre kiterjedő élettervet fogunk kidolgozni, aminek segítségével kézzelfogható irányokat kapsz a jövőre nézve.

Visszajelzés az intuitív oldásokról: 

 "Anettel 2 beszélgetésem volt eddig. Párkapcsolati gondjaim vannak. Mindig ugyanaz a történet. Most már eléggé fájt, hogy lépjek, tegyek önmagamért. Egyből a lényegre tapintott - gyerekkori problémák főleg anyám iránti harag. Már az első oldás után sokkal felszabadultabb voltam. Nem haragszom rá. Ami viszont biztosan nem véletlen, az első oldás utáni héten, kézzel írott levelet kaptam anyukámtól, amiben elismer engem és tudatja, hogy szeret. Lassan 50 éves vagyok. Pont most ? Ez nem véletlen. Mindenkinek ajánlom Anettet, én pedig folytatom vele az oldásokat a gyógyulásomért és a boldog életért". (M.M. Sárospatak) 

"Anettel május végén kezdtük el a személyes tanácsadásokat. 13 alkalommal találkoztunk, pontosabban Skype-oltunk. Komoly blokkjaim voltak a férfiakkal kapcsolatban és az egyik ismerősöm tanácsára kerestem meg Anettet. Az alkalmak során Anett nagyon intuitívan dolgozott. Mindig helyesen érzett rá a probléma lényegére és segített azt megtisztítani. Alkalomról alkalomra éreztem a változást és a haladást! Az utolsó alkalom végére sikerült függetlenítenem magam azoktól az elvárásoktól, amiket az évek során magammal szemben állítottam. Anett egész végig nagyon segítőkész volt és mindig tudta, hogy mi az ami segít. Szavakban nem is lehet kifejezni mennyire hálás vagyok a segítségéért. A belső hangom felerősödött és sok olyan technikát is elsajátítottam, amit ezentúl bármikor tudok használni. A tanácsadásokat szívből ajánlom bárkinek, aki készen áll, hogy változtasson az életén". (Petra, London)

"Az első alkalommal azt gondoltam, hogy több lesz a beszélgetés része és ezzel fogunk kibontakozni, ezért készültem is a saját kis monológommal. Ezért nem is tudtam megnyílni teljesen, hiszen 'elvárással' érkeztem. Azonban ez az 'elvárásom' alkalomról-alkalomra vetkőződött le és valami hihetetlen női energiává alakult át. Örülök, hogy nem teljesült az 'elvárásom', mert így valami sokkal jobbat kaptam, a saját nőiségemet!
Ez olyan irányokat mutatott meg (...), amit még eddig nem tapasztaltam és furcsa módon egyre több olyan férfi lett az életemben, akik mellett még inkább nőnek érezhetem magam (talán ők eddig is itt voltak,  de én csak most érkeztem meg). Azt gondolom ez az a szakasza az életemnek, ami a nővé válásról szól és ezt Anettnek köszönhetem!" (Szeretettel, öleléssel: Lilla, Budapest)

"A találkozásaink alkalmával, minden esetben kioldódik bennem valami, amivel épp foglalkozunk. Minden mondat, és helyzet kristály tiszta megértéseket, visszacsatolásokat hoz. Az elmúlt alkalom, mintha az én elmém térbe kihelyezése lett volna, amivel a megelőző pár napban foglalkoztam. Nagy élmény volt." (Köszönöm.️ Barbara, Budapest)

woman_freedom.jpg

A mindössze 7 alkalomnak köszönhetően

Bátrabban mersz majd:

  1. Döntéseket hozni
  2. Kiállni magadért
  3. Felszabadítani a benned szunnyadó kreatív erőt
  4. Megszabadulni félelmeidtől, gátlásaidtól, szorongásaidtól, önkorlátozó hiedelmeidtől, neheztelésektől és a múltad egyéb béklyóitól életed bármely területén
  5. Függetlenedni mások elvárásaitól
  6. Kapcsolatot teremteni belső vezetőddel
  7. Kapcsolatot teremteni a férfiakkal
  8. Az intuíciódra hallgatni
  9. Nőként megélni a pillanatot

A gyakorlatban is megértheted, hogy mit jelent:

  1. Az intimitás
  2. A nyitott, őszinte, elfogadó kapcsolatban létezés
  3. Az Univerzum törvénye(i) (és beépítheted használatukat a mindennapi életedbe)
  4. A felelősségvállalás önmagadért a gondolatok, érzések, tettek tükrében

Megtanulhatod:

  1. Erőfeszítés nélkül magadhoz vonzani vágyaidat.
  2. Mit jelent a jelenben élni, hogy a pillanat megélésével rugalmasan tudd fogadni és kezelni az éppen körülötted zajló eseményeket
  3. Könnyebben kifejezni és megélni érzéseidet 

És még:

  1. Életed irányítása visszakerül a TE kezedbe
  2. Erősödik az önbecsülésed és az önbizalmad
  3. Megtalálod életcélodat, és megteheted az első lépéseket azok megvalósítása felé.
  4. Felszabadulsz
  5. Harmonikusabbnak érzed az életed 
  6. Elindulsz az önmegvalósítás útján

Hozd meg a döntést arról MOST, hogy felszabadítod magad és megvalósítod az álmaidat! Jelentkezz a konzultációra: transzformacio(kukac)gmail.com

 woman_freedom_4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr6012269582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.M.M. 2021.01.08. 20:31:32

Anettel 2 beszélgetésem volt eddig párkapcsolati gondjaim vannak. Mindig ugyanaz a történet. Most már elegge fájt, hogy lépjek tegyek önmagamért. Egyből a lényegre tapintott- gyerekkori problémák főleg anyám iránti harag. Már az első oldás után sokkal felszabadultabb voltam nem haragszom rá. Ami viszont biztosan nem véletlen az első oldás utáni héten kézzel írott levelet kaptam anyukámtól amiben elismer engem és tudatja,hogy szeret. Lassan 50 éves vagyok, pont most ? Ez nem véletlen. Mindenkinek ajánlom Anettet, én pedig folytatom vele az oldásokat a gyógyulásomért a boldog életért.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) Balassagyarmat (1) balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása