Soros György feladja a kontrollt? Angela Merkel meghúzza a határait? Orbán Viktor bocsánatot kér?

dscf1890.JPGHihetetlen, de mégis így történt!

Folytattuk az energiaállítás sorozatot, kíváncsiak voltunk hogyan alakulnak a további események a világban, beleértve néhány kiemelten fontos személyt is.

Hogyan kell elképzelni az energiaállítást és mi alapján működik? (Ennek magyarázatát lásd az előző blogban: Izgalmas energiaállítás a Világ helyzetéről címmel. A blog végén megtalálhatod). 

Hogyan történik az állítás?

Az állításokon semmilyen sémát vagy szabályt nem szoktam követni, a pillanatban maradva, az intuíciómat követve választom ki a szerepeket és irányítom a szereplőket. Fontos, hogy egy adott helyzetben mit éreznek, hova állnak egymáshoz képest és milyen gondolatok fogalmazódnak meg bennük. A beszédet a lehető legkevesebbre kell szűkíteni, mivel a lélek más eszközökkel beszél. Sokkal inkább az érzések, semmint a szavak útján. 

Azt, hogy ki milyen szerepet kapott, szándékosan nem árultam el, nehogy az eddigi információk és a személyes meggyőződések, vélemények befolyásolják őt az állításban. 

A világ színpadáról a következő szereplőket választottam ki:

  1. Soros György
  2. Angela Merkel - Vlagyimir Putyin
  3. Európa
  4. Oroszország
  5. Háttérhatalom
  6. Magyarság
  7. Orbán Viktor
  8. Spiritualitás
  9. Világbéke

Megélések az egyes szereplőkre lebontva (ezt az állítást mindössze két fővel csináltuk, a többi szereplőt virágok szimbolizálták, hát igen, rájuk mindig lehet számítani, jó ha neked is minél több van belőlük otthon): 

Soros György:

Amint beáll a szerepébe, szinte azonnal úgy érzi, hogy lőnie kell, amit a testével is kifejez. Amikor beteszem Európát a mezőbe (menekültekkel, holokauszttal, kvótarendszerrel megtűzdelve), a szereplő mintha ellágyulna, és azt mondja, hogy a jobb veséjében szúrást érez (a vese többek között a párkapcsolat, de a megértés szerve is, valamint a konkrét, fizikai világgal is összefüggésben van. A jobb oldal a férfi és a jövő oldala).  

Innentől kezdve a szereplő most már inkább befelé figyel, megtörik a harci kedve. Hirtelen szomorúságot érez, és letérdel.

Angela Merkel (Vlagyimir Putyin)

A zárójel azért van, mert a szereplőnél kicsit nehéz volt egyértelműen meghatározni, hogy ki is ő valójában, a folyamat egy pontján aztán kiderül, hogy inkább Angela Merkel. Amikor beáll a mezőbe gyomorgörcsöt érez, és a biztonságot keresi, visszahúzódik. Kerüli a feszültséget. Úgy érzi, hogy Soros veszélyes. A szerepben inkább nőnek érzi magát. (Ennél a pontnál még hagytam, hogy kettőt játsszon, mert akár Putyin is rendelkezhet jóval több érzékenységgel, mint azt bárki is gondolná róla, a morcos álarc mögött. Egyébként oroszországi tapasztalataim ezt a feltételezést megerősítik, nők és férfiak esetében egyaránt).  

Amikor Európára néz, mellkasi feszültséget érez, de aztán valami mintha fel is pörgetné és azt mondja, hogy a szépséget szimbolizálja számára, de nem a nyugalmat. Egyébként Sorossal nem néznek egymásra.

Ezen a ponton bekerül Oroszország is a folyamatba. 

Merkel nem akar közel kerülni hozzá, annyira nem taszítja, de meghatározónak érzi. A következőket mondja:

"Legyökerezem és szembenézek az ellenségemmel".

"Ha legyökerezem és szembenézek az ellenségemmel, az nyugalmat fog hozni az életemben".

"Meghúzom a határaimat (!) mindegy mi lesz, nem én akarom már megoldani." (Mindannyian arra gondolunk a megbeszélés során, hogy ez akár Németország határaira is vonatkozhat, menekültügyi tekintetben). 

Soros ennek hatására elbizonytalanodik, de meg is könnyebbül. A mezőben csökkenni látszik a stabilitás és szerinte Oroszország szúrós. de nincs különösebb dolguk egymással. Hirtelen leül a kanapéra és azt mondja: "Nem kell mindent nekem uralni/kontrollálni."

Ezen a ponton újabb szereplőt teszek a folyamatba, méghozzá a Háttérhatalmat.

Sorost ez különösebben nem mozdítja meg, de Merkel azt mondja, hogy az ő köreit zavarja, nem megnyugtató, hogy ott van és nem akarja, hogy közelebb jöjjön. Titokzatosnak érzékeli és valamiféle árnyéknak, aminek egyáltalán nem örül. Bátorítom arra, hogy beleüljön. Amikor ezt megteszi, nyomást érez a fejében, mintha lebegne, de nem akar kiszállni belőle (ez egy nagyon kényelmes szék volt egyébként), mert így kényelmes neki. 

"Amióta ideültem - mondja - magamnak bizonyítok, eddig kerültem a konfliktust, de most erősnek érzem magam. Szembeszállok! Nem adom fel! Ez egy belső megerősítés nekem" (Milyen érdekes, hogy a Háttérhatalom ölelésében érzi magát erősnek, miközben az előbb, amikor egyedül állt, inkább feladta és nem ő akarta megoldani a helyzetet).  

Soros eközben teljesen belealszik a folyamatba, azt mondja, hogy befelé figyel.  

Támad egy ötletem: beteszem a Pénzt a mezőbe, hátha attól felébred, hiszen tudjuk, hogy mindenki ezzel kapcsolja össze a személyét. Ennek hatására egy kicsit mintha tényleg ébredezni kezdene. 

Merkel viszont szúrást érez a homlokában, és mintha valaki azt mondaná neki, hogy "Ne ábrándozz!" (itt elindul egy gyerekkori élménnyel összekapcsolható személyes folyamat, és azt mondja, hogy az a valami, mintha gondolná őt valamilyennek, amilyen ő valójában nem. Hirtelen dühös lesz, ha a pénzre néz. Közben a szereplő elhunyt férjének a fotója is bekerül a folyamatba, akivel kapcsolatban egy spirituális mesterre asszociálok. Ennek a későbbiekben még lesz jelentősége). 

Az Oroszországot szimbolizáló virágot adom a kezébe, amiről az anyukájára asszociál, és azt mondja: 

"Hová tüntetek? Hiányoztok nekem. Illúziók merre vagytok? Visszatérek a gyökereimhez." 

Erre Soros hirtelen felébred, de nagyon fáj a feje, és úgy érzi valami meghalt, megtört, elhalványult benne. 

Ezen a ponton a Magyarországot is behívom a folyamatba. 

dscf1887.JPG

Merkel azt mondja, hogy rá mindez jó hatással van, de ha becsukja a szemét, akkor égeti azt.

Itt hirtelen gyanút fogok, és újra ellenőrzöm, hogy vajon még mindig Angela Merkel-e a szereplő. A megérzésem hitelesnek bizonyult, ezúttal a szereplő új kihívást kapott: ő lett Orbán Viktor! (Kérlek vedd figyelembe, hogy az intuícióm vezet! Ezért váltakozhatnak ezek a helyzetek). 

Talán itt indul el a legizgalmasabb rész, amikor is a következőket mondja Orbán: 

"Kettős én van bennem! Az egyik (kb.három negyed részem) szereti a világot, a másik ellenálló, tiltakozó".

Oroszországot/Putyint adom a kezébe, ami felbolygatja, és azt mondja, hogy ezt a valamit a kisebbik énjének érzi. "Ő a racionális énem, a kézzelfoghatóság az életemben, de nem szeretem és nem ragaszkodom hozzá, ha a hitemből veszítek, akkor viszont felszínre tör" - teszi hozzá.  

Ebben a pillanatban jön egy sugallat, mondatok formájában, amiket szeretném, ha a szereplő kimondana, és visszajelezne, hogy igaznak érzi-e őket. (Mindegyiket igaznak érezte). 

"Nélküled (Putyin) is erősnek érzem magam". 

"Jót akarok nektek, jót akarok az embereknek".

"Kérlek, bocsássatok meg, ha vétettem ellenetek."

"Soha nem akartalak megbántani benneteket."

"El vagyok kicsit veszve."

"Bizonytalanság van bennem, nehéz ügyekben kell döntenem."

Amikor rákérdezek, hogy a virág szimbólumok közül melyik irányítja őt, egyértelműen a pénzre mutat, amikor pedig a szíve felől érdeklődöm, Európára. (Érdekes, hogy belpolitikájában nyíltan az EU-t szidja).   

Megkérem a szereplőt, hogy hunyja be a szemét. Egy szürkés fényt lát - mondja - amit nem tud világosan kivenni, talán a távolban van fény: "ahol az Ég a Földdel összeér". (Erre különféle utalásokat találtam a neten, például Medzsugorjét, a Mária jelenések helyszínét így illetik, de egy oldalon az átváltoztatás szent pillanatait is így emlegetik). 

Megkérem, hogy mondja ki a következőket: "Tisztán akarok látni". Ennek hatására úgy érzi, hogy valami tisztul, de távolinak érzi a fát, amit lát. 

Innentől újra Soros Györgyre irányul a figyelem, akinek kezébe adom a Magyarországot szimbolizáló virágot (ami egyébként piros és zöld, fehér cserépben! Érdekesség, hogy ez bennem is csak az állítás után tudatosul), fájni kezd a homloka. A virág egyébként javarészt élettel teli levelekkel rendelkezik, de van néhány lekókadt, elhalt is. Soros erre azt mondja, hogy neki ez a virág útban van, nem kényelmes, hogy tartania kell. A pénzt is az ölébe teszem, aminek hatására feltör belőle az igazság:

"Kontrollálnám az egészet, de nagyon el vagyok fáradva, már nem megy. Tehetetlennek érzem magam".  

Közben támad egy újabb gondolatom, és beállok Világbékének. 

dscf1888.JPG

Sorossal szembenézek és azt mondom neki: "Te halott vagy, hamarosan véged". Ettől egyre jobban érzem magam. Szeretném tőle elkérni Magyarországot és a spirituális mestert, amit szintén a kezében tart, de nem akarja nekem adni. 

Orbán Viktor eközben úgy érzi, hogy képes felállni a Háttérhatalmat szimbolizáló székből.

"Legyőztem. Belesüppedtem ebbe a kényelmes helyzetbe, de most már valamit tenni kéne." (Egyébként a folyamat közben jön egy olyan gondolatom, hogy nincs is Háttérhatalom, mert az maga a komfort zóna!) Végül úgy dönt, hogy Sorossal szembenéz, aki a férje fényképét tartja a kezében (így elindul egy újabb személyes folyamat) és azt kérdezi tőle: "Helyesled-e, hogy eladjuk a házat? (A kérdés által arra asszociálok, hogy "Helyesled-e, hogy eladjuk a hazát?!) És hozzáteszi: "Életem irányítása az én kezemben van" (Az ország irányítása az én kezemben van - ezt azonban elfelejtem kimondatni a szereplővel, aminek kapcsán arra jutunk, hogy ezt kimondatni úgysem lenne igaz). A szereplő úgy dönt, hogy nem adja el a házat (hazát). 

Zárásként Soros hirtelen odaadja a Világbékének Magyarországot, és a spiritualitást, így ők egy csodálatos hármas egységet képeznek. (Ebből azt a következtetést vonjuk le, hogy valószínűleg tőlünk indul el egy folyamat e tekintetben, a spiritualitás által vezetve), majd hozzáteszi: "Abbahagyom!" 

Ezzel itt a folyamat vége. 

Személyes történeteink összeadódnak és visszatükröződnek a világ eseményeinek formájában. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy önmagunkat gyógyítsuk. Ezt a valóságot mi teremtettük!

Nem mellékesen pedig, köszönet annak a két embernek, akik ilyen hitelességgel élték meg szerepeiket! 

Nyomj egy "tetszik"-et, ha valóban tetszett! Ha szeretnéd megosztani, azt a lenti F betűre kattintva megteheted. A felelősség a mi kezünkben van: eldönthetjük melyik lehetőségnek adunk energiát: a háborúnak vagy a békének. Te melyiket szeretnéd inkább? Eszerint kattints. Köszönjük!

Ha szeretnél ilyen jellegű állítást tartani vagy engem hívni állításra, írj a transzformacio@gmail.com e-mail címre.   

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr608155544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) balassagyarmat (1) Balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása