Engedd el a múltat! Egy könyv, ami neked és rólad szól.

Szóval miről is szól pontosan az „ENGEDD EL A MÚLTAT?”blogra_2.jpg

Az „Engedd el a múltat” egy olyan kézikönyv, amiben rengeteg önállóan elvégezhető, hatékony és élvezetes gyakorlatot találsz, és aminek segítségével könnyedén elengedheted a múltat, feloldhatod családoddal, pároddal és önmagaddal kapcsolatos, régóta cipelt problémáidat.  

MIKOR VAN SZÜKSÉGED RÁ?

Hát akkor, ha régóta keresed a megoldást és sehol sem találod ©elhúzódó konfliktusok teszik tönkre a hétköznapjaidat ©szeretnél végre felszabadulni a nyomasztó múltbeli eseményektől ©vágysz arra, hogy megtaláld a helyed a világban ©önbizalomhiánnyal küzdesz ©újra és újra ugyanazokat a köröket futod a férfiakkal (vagy nőkkel) ©tudod, hogy lépned kellene, de sehogyan sem megy. 

HOGYAN MŰKÖDIK A KÉZIKÖNYV?

Én egész egyszerűen csak varázskönyvnek hívom, ami mindig ott nyílik ki, ahol kell, ahol a válasz van a kérdésedre vagy megoldandó problémádra.

Természetesen érdemes az egész könyvet egyszerre végig olvasnod, de azt is megteheted, hogy az egyes témákat feldolgozod, a megerősítésekkel, feloldásokkal és gyakorlatokkal együtt. Apránként. Lépésről-lépésre.

HOGYAN DOLGOZZ A SEGÍTSÉGÉVEL?  

Válaszd ki azt a témát, amelyik a leginkább megszólít téged.

Olvasd el az adott részt. Minden részhez találsz feloldásokat, melyeket a könyv elején gyűjtöttem össze. Mik azok a feloldások? Olyan mondatok, melyek segítségével, a szavak varázslatos erejét felhasználva, beindulnak az elakadt érzelmek. Összességében arra szolgálnak, hogy könnyebben tovább tudj lépni.

Például: „Elégedett vagyok magammal, bízom magamban, követem a szívem szavát”. Majd végezd el a fejezethez tartozó gyakorlatot. És végül mondd ki a megerősítést, ami arra szolgál, hogy beépüljön mindaz, ami stabilitást ad neked a továbbiakhoz.

Például: „Jelen pillanatban béke, szeretet és elfogadás van bennem. Szerethető vagyok, bármit is gondolok vagy teszek”.

no_olvas.jpg

OLVASS BELE!

BIZALMATLANSÁG

„A születés csodája éppen abban rejlik, hogy feltétel nélkül bízunk abban a két emberben, akiket szüleinknek választunk, akkor is, ha ők sem önmaguk felé, sem pedig felénk nem gyakorolják ezt a bizalmat. Örömmel, békével, izgalommal, szívvel-lélekkel várjuk az előttünk álló, kihívásokkal teli életet. Ha egy gyerekre nézek, nekem úgy tünik mintha tudná, hogy ő választotta a testét, lelke templomát, a családot, ahol felnövekedik majd, a leckéket, amiket megtanul és meg sem kérdőjelezi, hogy vajon jó helyre született-e. Azért nem, mert pontosan tisztában van vele, hogy igen." 

NŐI ÖRÖKSÉG

„Igaz ugyan, hogy a nagyszülők jelentős szerepet tölthetnek be egy gyerek életében, de nem pótolhatják, amit a szülő adhat! Amit édesanyád taníthatott volna neked, az sajnos kimaradt az életedből, de ha van rá lehetőséged, keress magadnak egy vagy több pótmamát (édesanyádhoz hasonló korúakat), akinek barátsága sokat segíthet önbizalmad visszaszerzésében."

MÉRGEZŐ SZÉGYEN

„Az igazság az, hogy érzelmi házasságot kötöttél apukáddal! Történt mindez azért, mert anyukád megunta a feleség/anya szerepet, és te öntudatlanul a helyébe léptél, hogy a családi egyensúly megmaradjon. Egyébként pedig fogságban tart a "mérgező szégyen" és ez akár a házeladással is összefügghet. Milyen rejtegetnivalója van a családodnak? Mi az eredendő titok?"

MEGFELELÉS

„A gyerekek kiszolgáltatottságukból fakadóan mindent elkövetnek, hogy szüleik elvárásai szerint éljék életüket, de ez a feltételekhez kötött állapot, nem azonos a végtelen, tiszta, önzetlen szeretettel. A szeretet valami olyasmi, hogy szeretlek akkor is, ha nem mérnök leszel, hanem kukás ember, és akkor is, ha nem valósítod meg az én meg nem valósított álmaimat! Szüleid valószínűleg sohasem fognak téged elfogadni, hiszen magukat sem fogadják el! Egy gyerek élete elsősorban a játékról szól, ami megtanítja, hogyan boldoguljon az életben, hogyan keressen választ a kihívásokra, ezáltal magabiztosságra tesz szert és az emberi kapcsolatai is erősödnek”.

HATÁRAINK

„Önmagad ellen vétesz, ha összehasonlítod magad másokkal, ez felesleges, céltalan harc és önbüntetés, melynek következményeként elveszíted azt, aki vagy és ezzel saját magadat akadályozod, hogy saját értékrendedhez, mércédhez, erődhöz, tehetségedhez mérten éld az életed. A múltban semmi mellett nem érdemes elmenni, főleg nem annak visszahúzó ereje mellett. A visszahúzó energiák mindenkiben dolgoznak, feladatod, hogy képes legyél őket az irányításod alá vonni”.

ANYÁM, APÁM ÉS ÉN

„Sok nő olyan mélyen eltemeti magában az édesapja iránt érzett szeretetet és vele kapcsolatos sérüléseit, fájdalmait, hogy fogalma sincs azok életére gyakorolt negatív befolyásáról, csak megmagyarázhatatlan a hiányérzet, ami a „szeretlek kislányom” és a hozzá hasonló bűvös szavak ki nem mondásából fakadnak. Vajon milyen erő keríti hatalmába az apákat, amikor magukba fojtják érzéseiket? Milyen mély, szövevényes, láthatatlan kapocs lehet apák és lányok között, ami előidézi, hogy szavakkal képtelenek legyenek a kommunikációra? A szövetség ott van, létezik, de néma”.

anya_lanya_4.JPG

ANYÁM ÉS ÉN

„Kiemelkedően fontos feladatunk az életben, hogy megtanuljuk kijelölni határainkat, sőt a boldogság egyik alapfeltétele, tudatában lenni annak, hol végződik anyánk és hol kezdődünk mi. A határvonalat meghúzni sokak számára kihívás és fájdalommal járó folyamat, hiszen az anyák ego-fogságuk miatt többnyire nem szeretik teljesíteni a tudatos elengedés leckéjét”.

FÜGGÉS

„A gyerekek nem válnak le a szülőkről, és felnőtt korban is várják mind a lelki, mind az anyagi támogatást. Apukádnak már nem feladata, nem kötelessége támogatni téged, semmilyen szinten sem! Ha mégis ezt teszi, akárcsak havonta egyszer, fejezd ki ez iránti örömödet. Lehet, hogy utána többet fog majd jönni, mert érezni fogja, hogy elfogadod őt az új életével együtt! Örülj ennek, ahelyett, hogy elítélnéd! Kijelölte a határait és neki ez így jó. Nem várhatod el, hogy lemondjon a kikapcsolódásról és helyette benneteket támogasson, és továbbra sem értem, hogy miért kell egy felnőtt nőt támogatni?" 

ÖNBIZALOMHIÁNY

HALLGASS BELE! 

„Mivel nem láttál egy önmagáért kiálló, konfliktusokat felvállaló, erős férfit, ezért nehezedre esik az önérvényesítés. Anyukád női önbizalomhiányát, férfi energiáinak kiélésével palástolja, ezért a párkapcsolatban irányító, domináns férfit választasz, mivel az önbizalom női minőségeiről sincs túl sok fogalmad”.

parkapcsolat.jpg

MAGÁNY

„Azt én sem tudom mit “csinálsz rosszul”, ha egyáltalán rossz, amit csinálsz. Szerintem nem tanultad meg a kiteljesedéshez vezető életvezetési eszközök (leegyszerűsítve: belső gyermekkel való kapcsolat, szívvel való kapcsolat, tiszta elme, tudatos test) használatát. Ha a kapcsolataidat feláldoztad a házasságodért, olyan hibát követtél el, ami korrigálható, ez sohasem késő, barátnőd annyi lehet, amennyit csak akarsz”. 

PROBLÉMÁK AZ EVÉSSEL

„Amikor valaki megjátssza magát, az egyértelmű jele annak, hogy nem fogadja el önmagát olyannak, amilyen, de még inkább jelzi azt, hogy talán nincs is túl sok fogalma arról, amit rejteget. Emellett pedig tévesen úgy gondolja, hogy tennie kell valamit azért, hogy szeressék, pedig erről szó sincsen! Nem kell tenned semmit, hiszen mindenkinek születésénél fogva adott joga, hogy annyi szeretetet kapjon, amennyit csak képes befogadni. A szülőknek pedig kötelessége, hogy mindezt megadják”.

VÁLÁS

„Arra viszont érdemes figyelmet fordítanod, hogy milyen árat fizetsz érte (a biztonságodért). Túl sok mindenről mondasz le, túl sok mindent adsz fel azért, hogy vélt biztonságban légy. Sajnos van úgy, hogy az életben nem tehetünk semmit bizonyos döntések ellen, ilyenkor egy lehetőségünk marad: az elfogadás”.

PÁNIK

„Ezt az elfojtott, kitörésre váró energiát tapasztalod pánikként, azaz valami ki akar törni, de te nem engeded meg magadnak, hogy ez megtörténjen! Ne hagyd, hogy fogva tartsanak a gyermekkori traumák! Beszélgess el a félelmeiddel és kérdezd meg, mit üzennek neked! Nem ellened vannak, hanem érted, jót akarnak neked!”

KÜLDETÉS

„És még valamit: azért születtél ebbe a családba, hogy a szüleid által elkezdett életfeladatot tovább vidd (a konkrét, küldetéseddel kapcsolatos tevékenységre gondolok), egy új minőséget létrehozva abból, amit ők alkottak. Van, hogy meg nem valósított álmaikat neked kell megvalósítani (csak abban legyél biztos, hogy ez valóban jó neked), de van, hogy ebből az álomból neked valami teljesen újat kell felépíteni és megtalálni benne önmagad. A lényeg, hogy megtudd és megértsd ki vagy, hol a helyed és mi tesz boldoggá”.

NEM VAGYOK ELÉG JÓ

„Tudatosítsd magadban, hogy nem kell szebbnek, jobbnak, okosabbnak lenned, mert úgy vagy jó, ahogy vagy. Rengeteg energiádat és erődet felemészti, hogy egy hamis illúzió kép létrehozásán fáradozol, aki nem te vagy”.

no_ir.jpg

HOGYAN SZÜLETETT MEG AZ ENGEDD EL A MÚLTAT?

Úgy láttam, hogy hiány van egy olyan könyvből, ami kellőképpen gyakorlatias és valóban ad megoldást és továbblépést ahhoz, hogy magunk mögött tudjuk hagyni és feloldhassuk a múltat.

Ezenkívül sok év önismereti munkájának köszönhetően nyíltak meg előttem olyan források, melyek segítségével megírhattam a könyvet. Ti is sokat segítettetek, akik motiváló és izgalmas kérdéseket intéztetek hozzám a Nők Lapja Cafe internetes oldalán. Ezek inspiráltak. Az általam vezetett csoporton zajló folyamatok alkalmával is kiapadhatatlan forrást biztosítottatok nekem, már ami a témaválasztást illeti. Igy hát az összegyűjtött blogokból és válaszokból állítottam össze a kézikönyvet.

001_masolas.JPG

MAGAMRÓL

Sokáig és kitartóan kerestem azt az utat, amin járva a legjobban érezhetem magam. A vágyott elégedettségedet igazán egyetlen munkahely sem tudta megadni nekem, bármilyen jól hangzott is a cég neve, ahol dolgoztam.

​Mindig is azt éreztem, hogy az élet több annál, amit előre becsomagoltak nekünk, de tudni akartam, hogy mitől. Azt hiszem mára sikerült rájönnöm. Azt nem feltétlen mondanám, hogy a spiritualitástól, mert a szó használata manapság túl sok zűrzavarra ad okot, de bizonyosan valamitől, ami több annál, mint amit az öt érzékszervünkkel látunk.

Több mindent kipróbáltam (és ki is fogok, amennyiben úgy adódik), és egy darabig úgy tűnt, hogy ennek a sok mindennek látszólag semmi köze nincs egymáshoz:

idegenvezetés, angol tanítás, marketing és reklám, weboldalfejlesztés, céges és üzleti kapcsolatépítés, írás, önismereti csoportok

Számos próbálkozás után a cégek és szervezetek világában, mindent elkövetve annak érdekében, hogy egyetlen dolgot csináljak és egy szűk dobozba szorítva éljem az életem, rádöbbentem és elfogadtam (!), hogy ez a sokféleség, nemhogy hátrányomra válik, hanem éppen, hogy erősít engem.

Feladtam hát a látszólagos biztonságot, amiben érdekes módon folyton szorongtam, és elkezdtem önismereti csoportokat tartani. A nulláról.

Ha meg akarnám határozni, hogy mit csinálok, azt mondanám: minden pillanatban azt, amitől jól érzem magam és amit a szívem diktál. A kedvenc utam a járatlan, a kitaposott utat előbb-utóbb elhagyom és újak felé indulok.

A komfort zónán kívüli élmények bebizonyították számomra, hogy a hagyományos, társadalmi csomag túl sokba kerül nekem! A szabadságomba.

Őszintén szeretném, hogy példát tudok neked mutatni azzal, ahogy én csinálom, és erőt adni bármilyen kalandhoz, amit tervezel.

Amit itt és most keresel, a komfort zónádon túl van, mert mindegy mik az álmaid, az erő és életed irányítása a te kezedben van!

A blogjaimban olvashatsz eddigi kalandjaimról, a Facebookon csatlakozhatsz a követőkhöz.

Nagyon örülnék, ha az írásaimat, a youtube-ra feltöltött videóimat minél szélesebb körben megosztanád, ezzel is segítve a munkámat.

MÁSOK MONDTÁK A KÖNYVRŐL

 

no_4.jpgAz Engedd El A Múltat! minden nő (és férfi) számára megadja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy feltárja csodálatos belső, gyógyító erejét”. Tőzsér Eszter, könyvelő

no.jpeg“Szerencsésnek érzem magam, amiért Anettel azonosak a gyökereink, lehet, hogy ezért is gondolom: nagyszerű ez a könyv! Egyszerű, átlátható, mégis alapos. Ha szeretnél több önbizalmat, becsülettel csináld végig a gyakorlatokat, és hidd el meg lesz a tartós eredménye! Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom”. Balla Györgyi, ügyvezető igazgató

 

 

no_2.jpg“Olyan ez a könyv, mintha végre kikerültem volna a szabad levegőre! Szerintem mindenkinek el kellene olvasni, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érzi sürgető szükségét annak, hogy dolgozzon magán. Különösen a nőknek. Én biztosan más ember lettem, amikor befejeztem a gyakorlatokat. Más lett a rálátásom a dolgokra. Szuper!” Körmöczy Edit, kineziológus  

no_3.jpg„A legjobban az ragadott meg a könyvedben, hogy talán most először láttam meg az egészet, hogy minden mindennel, mindenkivel összefügg... én ennek a nagy családnak egy láncszeme vagyok csak, és mégis a bennem elinduló változások is visszahatnak a többiekre, a sorsom hatással van visszafelé is másokra, nem légüres térben mozgok.

Azért ajánlom a figyelmedbe ezt a könyvet, mert nekem  sokat segített a változások útján. Anett tréningjei az elmúlt években nekem személyesen nagyon sokat adtak, egy nehéz életszakaszomban, amikor mindent  újra kellett kezdenem, egyedül. A könyvben sok olyan gyakorlat található, amelyet egyedül is meg tudtam csinálni.
A könyv segítségével döbbentem rá, ahhoz hogy én tudjak változni, változtatni az anyukámtól kapott mintán, el kell tudnom fogadni őt.

Most élem meg, hogy elengedve a múltat és teljes örömmel élve a jelent tudjak továbblépni minden nappal egy új lehetőség felé az életemben”. Lora, művészet terapeuta

NOS? KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY ELENGEDD A MÚLTAT ÉS SZABAD LÉGY?

HA IGEN, AKKOR KÜLDD EL A MEGRENDELÉSED A TRANSZFORMACIO@GMAIL.COM E-MAIL CÍMRE, A KÖVETKEZŐK MEGJELÖLÉSÉVEL:

ELEKTRONIKUS FORMÁTUMOT KÉREK: 1.650 FORINTÉRT.

NYOMTATOTT FORMÁTUMOT KÉREK: 2.200 FORINTÉRT. EZ ESETBEN A LEVÉLCÍMEDET IS ÍRD MEG.   

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr511814047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) balassagyarmat (1) Balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása