Kizárólag te tehetsz róla, ha nincs párkapcsolatod?!

erzelmek_5.jpgEl ne hidd, ha valakit ezt mondja!

És azt sem, hogy valamit így vagy úgy kellene tenned, mert hát a férfiak így meg úgy működnek, és alkalmazkodj hozzá! Ne! Ne alkalmazkodj senki elvárásaihoz! A férfiak valóban működnek valahogyan, de neked akkor is önmagadnak kell maradnod, önmagadat kell adnod és hinned abban, hogy a férfiakon túl van egy bizonyos férfi, akinek pont te vagy az, aki úgy jó, ahogy van. Megjátszások, stratégiák és egyéb sallangok nélkül.  

Nemcsak rajtad múlik, hogy nincs melletted senki, különösképpen akkor nem, ha úgy érzed, hogy te mindent megtettél az ügy érdekében.

Apropó: mindent megtettél az ügy érdekében?

Letisztáztad magadban, a lelkedben, a fejedben, hogy milyen kapcsolódást szeretnél? Ha a válaszod magabiztos IGEN, akkor várj türelemmel. Ha így teszel, és persze nem mellékesen, közben jól érzed magad, elégedett vagy az életeddel, elfogadod magad, akkor jöhet a várva várt párkapcsolat, hiszen a vágyak az Univerzumban előbb-utóbb úgyis megnyilvánulnak.

DE! Mi van azokkal, akik most úgy érzik bármit is tesznek, mégsem jön senki sem? Senki, akihez minőségileg kapcsolódhatnak. És itt a minőségi kapcsolódáson van a hangsúly. Érted?

Amit a legjobban utálok hallani: magasra helyezed a mércét, az a baj!

Jézusom, hát hova helyezzem? Az olimpikonok hova helyezik? Minek mennek ki az Olimpiára? Azért, hogy az 50.helyen végezzenek? Ha nincs mérce, akkor miért érdemes küzdeni?  Miért érném be kevesebbel? Akkor ezek szerint a félig megfőtt tészta is megehető? Mi a baj azzal, ha valaki a méltó társát keresi? Csak nem az, hogy még vannak „maradi” értékek, amik mentén éli az életét? Lehet, hogy a többség tart az ilyenektől?

És mi van akkor, ha a nő nem tudja, hogy mit tegyen? Igy cselekszik, úgy cselekszik, nem megy, az Istennek se megy. Már sehogy sem cselekszik. Egyszerűen nem tudja, és kész! Itt tart. Nem tudja merre és hova menjen, mit csináljon, hogyan csinálja. Nem tudja.

Vagy mondjuk ő maga nem trendi, a férfiak meg a trendit keresik? Mi van, ha nem tud túllépni egy hiten, egy korláton, egy fájdalmon, pedig nagyon szeretne? Ha nagyon szeretne, akkor persze sikerülhet, de nem biztos, hogy az adott pillanatban látja, láthatja, hogy mi az, ami blokkolja. De csak ő blokkolja?

Ezzel bizony azt akarom mondani, hogy nem mindent én teremtek!

Én is teremtek, igen, nagyban, de az ember a Föld és az Ég között van! Tehát beleszól a realitás és beleszólnak a sors minták, és a lélek vállalása erre az életre. Lehet, hogy én, az ego akarom, de a lelkem még nem áll készen rá. Simán lehet.

Éppen ezért, ha nincs párkapcsolatod, ne marcangold magad tovább miatta, ne vádold magad! Inkább tegyél olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek! Például 

Mire mondasz igen-t ma? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr9511995930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irbisz 2016.11.25. 10:44:38

"Amit a legjobban utálok hallani: magasra helyezed a mércét, az a baj!

Jézusom, hát hova helyezzem? Az olimpikonok hova helyezik? Minek mennek ki az Olimpiára? Azért, hogy az 50.helyen végezzenek? Ha nincs mérce, akkor miért érdemes küzdeni? Miért érném be kevesebbel? Akkor ezek szerint a félig megfőtt tészta is megehető? Mi a baj azzal, ha valaki a méltó társát keresi? Csak nem az, hogy még vannak „maradi” értékek, amik mentén éli az életét? Lehet, hogy a többség tart az ilyenektől?"

Ez eleg zavaros hasonlatokat tartalmazo resz. Olimpian 50-iknek lenni bizony nagyon magas mercet jelent, oda alapesetben csak a krem jut ki, ez nagyon nem a felig fött teszta kategoriaja :)
A merce szintjetöl függetlenül azt hagyod meg figyelmen kivül, egy kapcsolat ket emberen mulik, nem csak neked vannak elvarasaid (merced) hanem a masik felnek is. Tovabba az jo hangzik, miert is engedj a mercedböl- csak azt ne feledd el, olyan parkapcsolat nem nagyon van, csak ameseben, hogy a feleknek nem kell valamilyen szinten alkalmazkodni a masikhoz, meg nagyon magas szintü elfogadas eseten sem. Es ez mas megközelitesben mar nem jelent mast, mint az el nem fogadott mercecsökkentest. Es itt jön az, merlegelni kell, egy maskülönben szuper (melto) partner eseten engedek a merceböl x es y tulajdonsag eseteben, mert A, B, c, d es meg K, L eseten messze tul van az elvarason, a mesebeli jelzö illik csak ra :)
Szoval ovatosan ezzel a merceböl nem engedek elvvel, mert igy melto partnerek garmadajat engeded el a mercehez valo makacs ragaszkodassal. Megalkudni persze nem kell, mert az jora nem vezet, de a merev, komprommisszummentes mercetartas sem jo.

floraesfauna (törölt) 2016.12.05. 22:35:19

Nem hallottam még, de hiszek abban, hogy valóban rajtam múlik, hogy van-e párkapcsolatom és annak a minősége is rajtam múlik.
Hiszek abban, hogy én magam rendelkezem olyan energiával amivel blokkolom vagy szabad utat engedek egy leendő kapcsolatnak amit az ellenkező nem meg is érez.
Hiszek abban, hogy magamban kell létrehoznom a változást és nem kifelé támasztanom elvárásokat.
Hiszek abban, hogy hasonló a hasonlót vonzza, az ellentétek pedig azért vonzzák egymást, mert a legnagyobb tanítói egymásnak.
Hiszek abban is, hogy mindkét variációban működőképes is tud lenni a kapcsolat és valóban kapcsolat lehet, nem összeütközés vagy karambol. Hogy két ember még különbözőségük ellenére is emelhetik egymást, szárnyakat adhatnak egymásnak és elvárások nélkül, saját önszántukból, a saját szívük által vezérelve a szeretet, szerelem miatt jobbá és jobbá akarnak válni saját maguk és egymás számára.
Ezekben hiszek egyedül. :)

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) Balassagyarmat (1) balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása