Hogyan tovább világ? Egy harmadik energiaállítás. "Jóslatokkal".

vilagbeke.jpgEzúttal egy rövidebb energiaállításból vontam le következtetéseket, a megérzéseimre hallgatva. Semmi sincs kőbe vésve, hiszen az Univerzum folyton változik, ezért azt javaslom, hogy ennek tudatában olvasd az írást.  

Előzmények itt: http://kalandor-no.blog.hu/2015/11/25/hogyan_tovabb_vilag#more8107640

Szereplők: USA, Média, Menekültek, na meg az Abszolút Isteni Igazság.

USA: Visszaáll az eredeti, előző állításban elfoglalt helyére, de úgy érzi sokkal gyengébb. Elesettnek érzi magát. 

Menekültek: A szereplő úgy érzi, inkább letérdelne. Megtört, gyenge és fáradt.

Beteszem az állításba az Abszolút Isteni Igazságot, aminek hatására a menekültek az USA felé közelítenek, mert irritálja őket. Az USA "el van vele", mivel kellőképpen távol érzi magától (Hát igen, bizonyosan nem véletlenül). 

Média: A szereplő a gyomrát érzi (a félelmek lakhelye), amint beáll az energiamezőbe. Az USA kicsinek látja őt, és a média saját magát is inkább gyereknek érzi, aki szeretne felnőni. A menekültek a médiát pozitívnak látják. 

Bekerül Szíria az állításba, ezúttal egy párna fogja szimbolizálni. Az USA szerint nem jó helyen van (Lehet, hogy az útjában?) A menekülteket játszó szereplő úgy érzi, hogy Szíria az erőterébe mászik és agresszív. 

A médiát a párnára ültetem, próbaképpen, aminek hatására azt mondja: "Jó a párna fölé kerekedni." (Kell ezt kommentálni?) Az USA viszont ennek hatására védtelenné válik, majd hirtelen személyes folyamat indul el a szereplőben. A következő megerősítésekkel/feloldó mondatokkal segítem őt: 

"Nekem mindent kontrollálnom kell". 

"Támadhatónak érzem magam."

"Megengedem magamnak az érzéseimet". Ezen a ponton túl a szereplő édesapjának meggyászolásával foglalkoztunk. 

A menekült közben úgy érzi, hogy visszament oda, ahonnan elindult. (Vajon ez mit jelenthet? Talán úgy érzik, felesleges és értelmetlen volt ez az egész vándorlás?) 

A média szeretne felállni, de a melankólia és a hidegség, ami Szíria helyén ülve elönti, erősebbnek bizonyul. "Kicsinek és elfeledettnek érzem magam". (Azt hiszem mára mindenki tudomásul vette, hogy Szíria megsemmisült). 

Ha az USA-ra néz 3 évesnek érzi magát, ha a menekültekre, akkor 5-nek. Itt ismét elindult egy személyes folyamat, melyben az USA játssza az apát, a menekültek az anyát. A szereplő mindezt apunak mondja, de érdekes lehet: "Akarom, hogy egyenrangú félként kezelj!" (talán a média érzi, hogy mennyire az USA befolyásoltsága alatt áll, és szeretne függetlenedni?)  

menekultek.jpg

"Jóslatok" és következtetések:

"Mindent kontrollálni akarok" - mondja az USA, egyben rádöbbenve arra, hogy ez nem lehetséges. (Amint képes vagy kimondani az igazságot, ezzel egy időben a konfliktus feloldódás is elindul, bármiről is legyen szó). Az USA képviselője érzelmileg közelebb került önmagához, ki meri mutatni gyengeségét, lágyságát, magabiztosabban mutatja az érzelmeit. 

A média képviselőjében nagy áttörés megy végbe: a színtiszta, Abszolút Igazságba kapaszkodik a folyamata végén, reméljük ez egy igazabb, hazugságoktól mentesebb médiát fog eredményezni. 

Menekültek: Egy személyes folyamaton keresztül ismerkedik az agressziójával, és a végén kap egy csomó női energiát.

Várható események a világban:

Mivel az USA ráébred, hogy nem tud irányítani mindent, ezért némiképp kicsúszhat a világ irányítása a kezéből, így talán mások is több szerephez jutnak. Átmeneti nagyobb káosz és zűrzavar - igen ennél is nagyobb! - lehet a következmény. 

Valószínűsíthető, hogy egyre több csatornán az igazságot fogjuk látni és a "klasszikus", csőlátást erősítő, hazudós média ereje csökkenni fog. Ez jó hír.

A menekültek részéről könnyen előfordulhat, hogy több agresszív megnyilvánulásról fogunk hallani, ezzel együtt azonban eljuthatnak egy pontra, amikor úgy érzik, hogy a szó legnemesebb értelmében összeomlanak, egyszerűen elfáradnak attól, ami eddig volt, és azt szeretnék ha végre - anélkül, hogy politikai eszköznek használnák őket - tényleges befogadásra lelnének vagy hazamehetnének. Eddig játszották a szerencsétlen áldozatot, de könnyen előfordulhat, hogy még agresszívebben és manipulatívabban állnak majd ki alapvető jogaikért. A kétségbeesés vezérli őket.

Felejtsük el a terrorista szövevényes meséket. A terroristák repülőre és tömegközlekedésre ülnek, és azonnal lecsapnak. Akik be akarnak épülni, azok gyakorlatilag láthatatlanok és rengeteg segítséget kapnak ahhoz, hogy elérjék a céljukat. Nem kell nekik több ezer kilométert gyalogolni. A menekültek többnyire ártatlan, tudatlan emberek, akiknek egyrészt az otthonait valóban bombázzák, másrészt a háttérből manipulálják őket, harmadrészt éhesek. Szó szerint.  

Ha tetszett örülnénk, ha megosztanád, az F betűre kattintva. Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr748300134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) Balassagyarmat (1) balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása