Ime a gyógyír minden betegségre! Igérem, nem bulvár.

04_2650x3000.jpgMinden betegség gyógyszerét, sőt a betegségtudat megszüntetését egy valami jelentheti csak: 

A mindenek felett álló Tudatosság. 

A Tudatosság menthet meg minket mindattól, ami romboló és hátráltató az életünkben, így a betegségektől is.

Ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám: tudatosság mindaz, amiről tudsz, de nem úgy, mint a matekról vagy az irodalomról, hanem úgy, hogy azt  legbelül, mélyen érzed, sőt érzékeled. Ha tudod, hogy rossz volt a gyerekkorod, hogy sokat kritizáltak, az még nem egyenlő a tudatossággal, annak elismerése viszont az első lépés ebbe az irányba. A rossz gyerekkor "tudása" akkor válik tudatossá, ha:

- megérted, hogy neked erre a kritikára szükséged volt ahhoz, hogy fejlődj

- megérted azt a valakit, akitől mindezt kaptad (a múltját, a gyerekkorát, a motivációit)

- feloldod magadban a kritika okozta gátlásokat

- megismered a történetet szélesebb szemszögből: meglátod benne a szerepedet

- megbocsátasz azoknak, akik okozták

- elengeded a múltat, nem dédelgeted, nem hívod realitásnak, amikor az egy illúzió, és átalakítod a vele kapcsolatos megbetegítő érzéseidet, szeretetteljes érzésekké

És a legfontosabb: 

teszel a változásért, elkezdesz másként gondolkodni és cselekedni, megváltoztatod a reakcióidat és az önmagadhoz való viszonyodat. Ettől a pillanattól fogva teremtő leszel, és már tisztában vagy saját helyzeteddel, egyre inkább megtaláltad a helyed a világban, és irányítani tudod a rendelkezésedre bocsátott, ajándékba kapott (!) életet.

De a tudatosság még ennél is többet jelent. Védelmet és Immunitást.

Az immunrendszer azért rendül meg (ezáltal okozva a betegségeket), mert nem bírja a rá nehezedő nyomást, azt, hogy másnak akarunk látszani, mint akik valójában vagyunk, szerepeket játsszunk, hogy megvédjük magunkat, elhitetjük magunkkal, hogy amit élünk az az élet, miközben érezzük, hogy ez annál sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint azt valaha is megtapasztaltuk.

Nyilvánvaló, hogy megrendül az immunrendszer, ha korlátozzuk szabadságunkat, azzal, hogy egy nem létező elvárás halomnak szeretnénk megfelelni, ezért őszintétlenek vagyunk egymáshoz, félünk konfliktusba keveredni, meglépni azt, amit szívünkből szeretnénk és közelebb kerülni ahhoz, akik legbelül vagyunk. De, ami még ennél is súlyosabb probléma: képtelenek vagyunk egymásnak kezet nyújtani és összefogni. 

A tudatosság a tiszta szeretet, a befelé való figyelem, a rosszul működő dolgok megkérdőjelezése, a másik megértése, a lelassulás, az őszinte beszéd, az álmaink megvalósítása, szívünk kitárása, gondolataink megszűrése, az életünk megtervezése, az egyenjogúság, a partnerség megélése, a múltunk ismerete és tisztelete és az abból való táplálkozás, a kreativitáson keresztül való megnyilvánulás. Mindaz, ami által hordozzuk a jót, bárhol is legyünk.

A betegség pedig mindaz, ami ez ellen való.

Ha tudatos vagyok tudom, hogy minek adok energiát és minden pillanatban eldönthetem, hogy a

Félelemnek vagy a bizalomnak

Haragnak vagy a megbocsátásnak

Szomorúságnak vagy a megnyílásnak

Hazugságnak vagy őszinteségnek és így tovább.

A döntés minden pillanatban a te kezedben van.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr3815353858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) Balassagyarmat (1) balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása