Hogyan gyógyuljunk ki betegségeinkből?


10_dologhoz_4.jpgHasznos tanácsok bármilyen betegségből való kigyógyuláshoz és a betegség megelőzéséhez (a teljesség igénye és a betegség súlyosságának figyelembevétele nélkül, általános érvényű tanácsok): 

1. Tiszteld az érzéseidet: a lehető legpontosabban nevesítsd hogyan érzed magad az adott pillanatban! A forró kását kerülgetni óriási hiba, hiszen így megakadályozod, hogy kapcsolatba kerülj a középpontoddal, az igazság forrásával. A betegséged egyik legfőbb oka, hogy nem vagy nyílt és őszinte sem másokhoz, sem pedig önmagadhoz. (Például mondd ki hangosan: "Szomorú vagyok, mert úgy érzem, elrontottam az életem.") Ha így teszel, rengeteg blokk feloldódhat benned. 

2. Tisztítsd meg a tested a szennyeződésektől: 6 hétig ne egyél semmilyen állati terméket, cukrot, fehér lisztet (akár még glutént se), feldolgozott, tartósított és mesterséges kémiai anyagokat tartalmazó élelmiszereket (konzerv, mirelit, tartósító, ízfokozó és a többiek). Erre azért van szükség, hogy megtisztítsd a tested a szennyeződésektől. A hús agresszióval párosul, a tojásban élet van, a tej tönkreteszi a bélbolyhokat. A cukrot a szervezet nem tudja feldolgozni, illetve kalciumot von el a csontokból, a fehér liszt szintén csak pang a testedben. A betegség súlyosságától függően folytasd ezt addig, amíg változás nem áll be. Egyél sok friss gyümölcsöt, zöldséget, és gluténmentes gabonát. A részletekért keresgélj a neten. (Ha az orvosod ezzel nem ért egyet, és te őt követed, rendben. Egy próbát azonban mindenképpen megér. A tested a tiéd, te érzed, hogy mi jó neked).  

3. Figyelj gondolataidra: ha negatívak, semmi baj, csak tudd, hogy mi az oka, a tudati szennyeződésnek. Például: "Nekem semmi sem sikerül, én képtelen vagyok erre." Vajon ki gondol hasonlót, kitől örökölted ezt? Miért nem hiszel magadban? Ki nem hitt benned? Találd meg a fajsúlyos negatív gondolatok gyökér okait, azt a pontot (eseményt, személyt), ahonnan mindez ered. 

4. Építs szeretetteljes emberi kapcsolatokat: nyílj meg az embereknek, tárd ki a szíved és oldd fel a gátlásokat, melyek akadályoznak ebben! Amikor kapcsolatokat építesz kerüld a megfelelést, a csúsztatást, a hazudozást! Őszintén mondd el, amit érzel, szemtől-szembe, szeretettel! Azt is, ha valakire dühös vagy (a betegségek java részét a dühtől való félelem miatti elfojtás okozza). 

kep_vizeses.jpg

5. Legyen kapcsolatod a Földdel: igyekezz a Nappal együtt ébredni és a reggeli Föld energiákat magadba szívni. Minél gyakrabban menj ki a természetbe. Végezz olyan gyakorlatokat (a jóga, statikussága miatt kiváló erre), melyek aktivizálják gyökér csakrádat. Fejezd be a környezetszennyezést és a vegyszerek használatát! Igyekezz minél kevesebb szemetet termelni és ha már megtetted, szelektáld azt!  

6. Lépj ki a játszmákból és tanulj meg nem-et mondani! Tudjuk, hogy minden játszma felelőtlenségből és a tudatosság hiányából fakad, ezért ha egy emberi kapcsolatban energia elszívást érzel, akkor lépj ki ebből a helyzetből! A tested mindig jelzi, ha elfolyik az energia. Ilyenkor lélegezz mélyeket és fejezd be a játszmát! Bátran mondd meg a másiknak, hogy úgy érzed megy el az energiád és azt is, hogy te ebben tovább NEM szeretnél részt venni. 

7. Vállalj teljes felelősséget a tetteidért! Ne okolj soha senki azért, amiben vagy, hiszen mindent te teremtettél! Ha ezt elfogadod, akkor tudsz teremteni valami mást, és elképesztő magasságokba emelkedhet az életed. 

8. Lélegezz! Tanuld meg a légzést, mert többnyire ez minden baj forrása: félúton abbahagyjuk és bent tartjuk a levegőt, azaz a feszültséget. Engedd ki a gőzt! Rengeteg erőd felszabadulhat így. 

9. Járd az ismeretlent! Teremts olyan élethelyzeteket magadnak, melyek eltérők az eddigiektől! Ez lehet egy új kávézó is, ahova eddig nem ültél be, egy új útvonal, amin eddig nem jártál. Vagy tegyél egy utazást, amiről már régóta álmodsz. 

Kapcsolódó videó: 

10. Legyél hálás mindazért, ami körbevesz: unalmas már ezt hallani, de csinálod? Valóban hálás vagy, hogy élsz és olyan alapvető dolgokért, hogy van fedél a fejed fölött, meleg vízben fürdesz, finom ételeket ehetsz és a többi? Gondold ezt végig és készíts erről egy legalább harminc pontból álló listát! 

11. Rendezd családoddal a viszonyt és tényleg bocsáss meg! (ez hatványozottan érvényes a generációs betegségeknél) Teljesen felesleges neheztelni a végtelenségig, hiszen pontosan az lesz belőle, amit most tapasztalsz. Betegség. 

12. Engedd el mindazt, amire már nincs szükséged: emberi kapcsolatok, gondolatok, érzések, munka, anyagiak. Éld meg az ebből fakadó szabadságot és ne függj senkitől és semmitől (egészséges szeretettel viszont bátran kötődj minél több emberhez!). 

13. Szeresd magad! Igy egyszerűen. Azért, aki vagy és úgy, ahogy vagy. A teljességben élsz, kerek egészként, senkire és semmire nincs szükséged, hogy boldog légy, mert a boldogság nem más, mint a pillanat megélése. 

elengedes_2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr618708434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) balassagyarmat (1) Balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása