10 lehetséges ok, amiért még mindig szingli vagy

 

10_dologhoz.jpgBevallom, annyira nem rajongok, az "X mennyiségű ok, amiért ..." típusú blogokért, de ha segíthetnek könnyebben átlátni egy adott élethelyzetet, akkor íme, megadom magam!

1. Túl sok férfi energiát használsz a mindennapokban.

Hát igen. Manapság ez gyakori probléma. Nem is feltétlen azért, mert érvényesíteni kell az érdekeidet a munkahelyen és általában a férfiak által irányított világban, hanem sokkal inkább azért, mert ezt a módját választottad, hogy megvédd magad a további fájdalmaktól, azaz a nőiességeddel kapcsolatos fájdalmadat az "erősnek mutatom magam" férfi energiájával akarod palástolni. A helyzetet pedig még inkább megnehezíti, hogy ez a bizonyos fájdalom, minden valószínűséggel, férfiakkal kapcsolatos.

Ezt az állapotot már annyira megszoktad, hogy azt hiszed ez a "normális" lét, közben pedig kellemetlen fizikai tüneteid vannak vagy egyszerűen csak pocsékul érzed magad a bőrödben és depressziós vagy. 

Összegezve: A férfi energiádat azért helyezed túlsúlyba, hogy megvédd magad a fájdalomtól. Ennek következtében a külvilággal szemben férfias, elutasító leszel, így hamar zátonyra futnak párkapcsolataid vagy meg sem mernek közelíteni a férfiak.

Kapcsolódó videó: 

2. Harcolsz a férfivel, ahelyett, hogy engednéd, hogy vezessen.

Talán ez az egyik leggyakoribb párkapcsolati probléma, méghozzá azért, mert a vezetést illetően szinte mindenki fogalomzavartól szenved. A vezetés semmiképpen sem irányítást, elnyomást, kiszolgáltatottságot, önzést vagy felülkerekedést jelent. A vezetés elsősorban a férfi iránti bizalomról szól, és egy kicsit olyan, mintha eldöntenétek, hogy együtt megmásszátok a Himaláját. Útközben a terhek nagyobb részét a férfi cipeli, a sziklába a rögzítéseket ő ékeli be, ő fog elöl menni, taposni az utat, te pedig követni fogod őt, támogatni és biztatni ebben! De az utat nem te taposod ki! 

Összegezve: Ha követve vezeted a férfit, a legnagyobb kincsedet, a bizalmadat adod neki. Ettől mindketten szárnyalni fogtok. 

Kapcsolódó videó: 

3. Hamarabb megnyílsz, mint kellene.

Pontosabban: túl hamar kifejezed, hogy mit érzel. Ez egy férfi számára azt jelenti: "Megszereztem az elejtett vadat, nem kell többé vadásznom, jöhet a következő!” Egy nő akkor veszíti el egy férfi érdeklődését, ha érezteti vele, hogy menthetetlenül függ tőle érzelmileg, így éppen az a vonzó és izgalmas függetlenség halványul benned el, aminek köszönhetően a férfi felfigyelt rád. Talán neked is feltűnt már, hogy amikor jól érzed magad a bőrödben, a férfiak is észreveszik azt, és könnyebben megy az ismerkedés. Miért is ne engednél ilyenkor a csábításnak? Ha azonban ezzel együtt feladod a függetlenségedet, az olyan, mintha önmagadat adnád fel. Tapasztalataim szerint, minden nő, kivétel nélkül elköveti vagy elkövette már ezt a hibát.

Összegezve: Élj tudatosan, hogy felismerd, ha érzelmileg függőségbe kerültél, és minél hamarabb térj vissza a függetlenség állapotába (anélkül, hogy megszakítanád a kapcsolatodat).   

Kapcsolódó videó: 

4. Nem vársz elég időt a szexszel

Ha túl gyorsan eljutsz az ágyig, a férfi, anélkül, hogy tudatában lenne, nagy eséllyel azt fogja gondolni rólad, hogy könnyű préda vagy. Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, fontos az időzítés. Erre nincsenek bevett receptek, de bíznod kell magadban annyira, hogy tudd: éppen itt és most van érkezett el az ideje annak, hogy együtt legyetek. Ha ez az első randi, akkor az első randi. Ezzel sincs semmi gond, viszont így kisebb az esélye a tartós kapcsolatnak. Bízz ebben és viseld a következményeit, bármilyen természetűek is. 

Összegezve: Irányítsd te az eseményeket és bízz a megérzéseidben!

5. Azt akarod, hogy neked legyen igazad.

A párkapcsolat egy adok-kapok játék, amiben egyszerűen képtelenség, hogy mindig egy valakinek legyen igaza, hogy mindig az történjen, amit az egyik fél akar. Legjobb esetben is csak egy három éves gondolhatja ezt így. Az együttműködés és belátás alapfeltétele egy kapcsolatnak, ezek nélkül az megreked egy bizonyos szinten, és elmarad a fejlődés.

De mi lehet az oka annak, hogy nem akarnak együttműködni a nők és mindenáron a férfi fölé akarnak kerekedni? Az ok egyszerű: valószínűleg 3 éves korban az apa nem volt jelen a kislány életében, az anya pedig nem volt elég erős ahhoz, hogy a 3 éves dacost irányítani tudja, így igazából senki sem oldotta ki a daccal járó érzelmi konfliktust a gyerekből!    

Összegezve: Ha ilyen gondokkal küzdesz engedékenységet és belátást kell tanulnod, valamint elengedni mindazokat a játszmákat, melyekkel az igazadat erősíted.

6. Nyomulsz a férfiakra. 

A nyomulással a nőiességed egy darabkáját adod fel, mert modernség ide vagy oda, sohasem a nő fog letérdelni a férfi elé, hogy elnyerje a szerelmét vagy ha mégis, az a nő egyetlen férfinek sem kell! Ha el is éred a célod a nyomulással, akkor sem lesz boldog a párkapcsolatod. A férfi, akit így szereztél meg, sohasem lesz tökéletes a számodra, nem fogod őt értékelni, ő pedig magát még kevésbé. Őszintétlen lesz veled, hazudni fog és minden valószínűség szerint megcsal majd a hátad mögött.

Miért? Csupán azért, mert az erős nő szereppel egy kisfiú anyját játszod, aki irányítani, nevelni akarja őt. Amelyik férfi hagyja, hogy nyomuljanak rá, annak párkapcsolat helyett az anyjával való kapcsolatát kellene helyretenni!  

Összegezve: A nő legfőbb erénye a türelem. A nő nyitottan várja, hogy a férfi közelítsen felé és kezdeményezzen.

7. Fogva tartanak a karmikus sérülések.

Hiszel benne vagy sem: egyre többen elismerik, hogy léteznek előző életek: azaz jövünk valahonnan és tartunk valahova, a földi lét pedig csak egy átmenet. Ha nem hiszel benne, akkor ezt a pontot most ne olvasd tovább, nem neked szól. 

Ha hiszel, akkor tudod, hogy a szüleiddel nem most találkozol először, mint ahogy azokkal a férfiakkal sem, akik az utadba kerülnek és nyomogatják a fájdalom gombjaidat. A karmában való hit és annak elismerése, hogy az illető férfivel karmikus volt a találkozás, még nem ment fel a felelősség alól. Ez azt jelenti, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy ezért önsajnálatba süllyedj és azt mondd: "Karmikus ez a találkozás. sokat nem tehetek." Dehogynem! Éppen a karmikus találkozások azok, melyek által a leginkább fejlődhetsz, fájdalmakat oldhatsz fel, és elengedheted mindazt, ami elavult és gátol a továbblépésben.

Összegezve: Fogadd szeretettel és örömmel a karmát, a benne rejlő lehetőségeket pedig fordítsd a javadra!  

8. Blokkolnak a fel nem dolgozott gyerekkori sérülések. 

Kivétel nélkül mindenkinek vannak gyerekkori sérülései, amik akadályozhatják abban, hogy boldog párkapcsolatban éljen. Mit tehetsz? Ma már rengeteg lehetőséged nyílik arra, hogy ezeket a sérüléseket feloldd, de mindenekelőtt el kell döntened, hogy életed irányítását a kezedbe veszed, és ha törik, ha szakad megteremted magadnak azt a párkapcsolatot, amiben boldog vagy. A boldogságért meg kell dolgozni. 

Összegezve: Tekintsd úgy a gyerekkori sérüléseket is, mint lehetőségeket arra, hogy gyakorold a megbocsátás képességét, és visszatérj spontán önmagadhoz. 

9. Félsz az elköteleződéstől.

Rengeteg nő panaszkodik arról, hogy nem talál egyetlen férfit sem, aki elköteleződne. Ilyenkor mindig gyanút fogok. Hasonló a hasonlót vonzza. Vajon miért vonzz be valaki olyan férfit, aki nem akar elköteleződni? Mit akar a férfi viselkedése üzenni ezzel a nőnek? Lehet, hogy a nő, a lelke mélyén nem is akar elköteleződni? Miért olyan nehéz ezt bevallani magunknak? Félünk a magánytól? Nem ismerünk mást lehetőségeket, csak ezt? Végül is a mesék végén is mindig elveszi a királyfi a királylányt, akkor biztosan velünk is így kell, hogy történjen.  

Összegezve: Tarts önvizsgálatot az elköteleződéssel kapcsolatban! Merj magaddal őszinte lenni, ismerd el, ha esetleg mégsem szeretnél elkötelezett párkapcsolatot. Ennek köszönhetően máris felszabadultál.

10_dologhoz_2.jpg

10. Túlzott függetlenség és karriervágy vezérel.  

Manapság az egyik legérzékenyebb pont, mivel fogalomzavarokkal és érzelmi túlfűtöttséggel találjuk szembe magunkat a témát illetően. A túlzott függetlenség és karriervágy könnyen elriasztja a férfiakat. Ha azt veszed észre, hogy a munkádba temetkezel, tudd, hogy valamilyen fájdalmat palástolsz. Ha pedig túlzottan független vagy, és félsz a kiszolgáltatottságtól, akkor legbelül súlyos bizalmatlansággal küzdesz. A fájdalom elkerülhetetlen. Valahol, bent a szívedben, meg kell értened, hogy nem az az elsődleges feladatod nőként, hogy karriert építs. Mielőtt kiakadnál, kérlek vegyél egy mély lélegzetet! Elmondom mi a feladatod: szépséget, bájt, gyengédséget, megértést, szeretetet, elfogadást, odaadást sugározni mindenki felé! Ha pedig ezt karrierépítés közben is képes vagy megtenni, ám legyen! Csak közben érezd jól magad és őrizd meg a nőiességed.

Összegezve: A karrier önmagában nem tesz boldoggá, a női minőségek megélése tesz boldoggá. Ha erre képes vagy, lehetsz bármi: cégvezető vagy háztartásban dolgozó. Teljes életed lesz. 

HA TETSZETT, KÉRLEK NYOMJ A TETSZIK GOMBRA (FENT) VAGY OSZD MEG AZ F BETŰRE KATTINTVA. KÖSZI. 

És végezetül őt kívánom neked vagy egy hasonlót: 

10_dologhoz_8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr208259442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) balassagyarmat (1) Balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása