Szeretnéd végre elengedni őt? Kövesd ezt a 7 lépést!

woman_freedom_2_1.jpgHa erre a linkre kattintottál, akkor valószínűleg igen a válaszod a fentiekre.

Hidd el, nem ő a te embered!

Ha az a férfi lenne, akit megérdemelsz, akkor mindig elérhető lenne számodra, melletted lenne, amikor szükséged van rá, és te lennél az egyetlen a listáján, illetve nem is lenne listája. Teljes mértékben felvállalna, és csak téged akarna.

Tudom, hogy most úgy érzed nagyon sokat jelent neked, de gondolj arra, hogy milyen életet szeretnél? Ilyet, amilyet most, ahol hazugságban és rejtőzködésben kell élned és ahol mindig csak második lehetsz? Szerintem nem! Senki sem szeretne ilyen életet, akinek kellőképpen erős lábakon áll az önbecsülése.

Elengedni azt a valakit, aki sokat jelentett vagy éppen még mindig jelent neked, sohasem egyszerű dolog és nem is egyik napról a másikra következik be. Ez mindenképpen egy hosszabb folyamat része. Éppen ezért, érdemes minél hamarabb megnyílnod az elengedésre, hogy az oly sok boldogtalanságot okozó érzelmi kötés ne akadályozzon tovább abban, hogy valóban megtaláld azt a valakit, aki számodra a legtöbb örömöt és boldogságot (meg még minden mást, amit szeretnél) hozza el.

Olvasd el a lenti listát, és a lépéseket kezdd el megvalósítani a gyakorlatban is. Hangolódj rá az elengedésre, hiszen az energetikai blokkok és akadályok felszabadítása, mindennél fontosabb kell, hogy legyen. Ez a hosszú távú jóléted alapja. Érezd jól magad, élj békében önmagaddal és élvezd a saját társaságodat, akkor sohasem kerülsz majd olyan újabb önromboló, önblokkoló, önsors rontó energia játszmába, mint amilyen egy nős ember szeretőjének a szerepe.

 

IME A 7 LÉPÉS. FOGADD SZERETETTEL!

 

 1. Beismerés-Belátás.

Ahhoz, hogy az elengedés folyamat elinduljon, be kell ismerned, hogy az adott élethelyzet nem működik, zátonyra futott és nem marad más lehetőséged, csak az elengedés. Addig ugyanis, amíg tagadásban, reménykedésben, illúziókban ringatod magad, egyben a félelmeid fogja is vagy: „Majd változik a helyzet, majd jobb lesz, majd rádöbben, hogy mennyire fontos vagyok neki és lép az én javamra”. Áltatod magad. Amíg tagadásban vagy, nem mersz szembenézni a félelmeiddel, nem mersz szembenézni mindazzal, amit teremtettél. A beismerés által szépen lassan kezded visszaszerezni az erődet.

Hogyan hangozzék a beismerés? Mondd ki hangosan!

„Beismerem, hogy ez a kapcsolat nem működik, nem vezet sehova és boldogtalanná tesz engem”.

Amint kimondtad vagy leírtad ezeket a szavakat, azok mágikus erejének köszönhetően elindul benned az oldódás, még az is lehet, hogy könnyeket csal a szemedbe. Ez nagyon jó jel! Csak így tovább!

Ajánlott videó: „Hogyan engedd el félelmeidet 7 lépésben?” 

2. A változtatás szándékának tudatosítása.

A változás az egyetlen állandóság az életünkben, mégis oly sokszor ellenállunk neki. Tudod miért? Mert nem bízunk, nem bízol. Nem bízol abban, hogy mindig, de tényleg mindig a lehető legjobb dolog történik veled, még akkor is, ha látszólag veszteségeket és fájdalmakat kell elszenvedned. Éppen ezért állj meg egy percre, és kérdezd meg magadtól:

„Valóban változtatni szeretnék?”

„Hajlandó vagyok mindent megtenni azért, hogy ez a változás bekövetkezzen?”

"Készen állok arra, hogy ezeket a fájdalmakat és veszteségeket is megkockáztassam?”

A változtatás munkával jár, amit nem szeretünk, mert van, hogy gyötrelmes, szívszaggató, félelmetes és kiszámíthatatlan. Az élet velejárója és kikerülhetetlen a virágzásod felé vezető úton.  

Ha ezekre a kérdésekre „igen”-nel válaszolsz, léphetsz a következő pontra.

3. Döntés.

Van, hogy egyik pillanatról a másikra megy, van, hogy ennél jóval tovább tart, de annyi bizonyos: amikor eldöntöttél valamit, az Univerzum a döntésed köré fogja rendezni a történéseket. És hogy ez esetben mit érdemes eldöntened? Hát azt, hogy

„Mindent megteszek annak érdekében, hogy (és ide behelyettesíted a nevet) elengedjem”.

A mindent azt jelenti, hogy tényleg mindent. Addig nincs elengedés, amíg kényszeresen nézegeted a Facebook oldalát, amíg várod, hogy írjon a Messengerben, amíg öt percenként nézegeted a telefonodat vagy minden pillanatban, amikor megszólal, összerezzensz, mert azt hiszed ő hív téged. Addig kell mindent megtenned, amíg teljesen „el nem veszejtetted”, azaz az elmédből ki nem üresedett, el nem tűnt, meg nem szűnt. Nem motivál, nem érint meg, és nem érzel semmit, ha rá gondolsz. Érzelmileg semleges területre kerültél vele kapcsolatban.

4. Fájdalom munka.

Más néven gyász, a szó, amit nem szeretsz, de szintén kikerülhetetlen, az élet része. Mit gyászolsz igazán, ha elengedsz valakit? Önmagad nem működő „elhalt”, szükségtelen részeit! Amikor valaki elengedsz és kilép az életedből, az azt jelenti, hogy arra a részedre, arra az életszakaszra, amit ő képviselt már nincs szükséged, nem te vagy, levedled az elhalt bőrt, lepotyognak rólad ezek a múltbeli érzelmi és viselkedési sémák, újjászületsz és minden alkalommal bölcsebb és érettebb (főleg, ha tudatos vagy) leszel.

Ajánlott videó: „Elhagytak? Ez a legjobb dolog, ami történhetett veled!”

5. Megbocsátás.

Sokszor olyan nehéz. Mindenek felett önmagadnak! Igen. Hiszen te voltál, aki az adott helyzetet éltre hívtad, aki belement a játszmákba, aki hagyta magát, aki nem állt ki magáért, aki szeretetéhes volt, és még sorolhatnám. A másik félnek sem mindig egyszerű megbocsátani, amit tett, ennek ellenére végig kell menned ezen a tisztítótűzön és minden érzelmet beledobni abba a lobogó tűzbe! Hadd semmisüljön meg az Univerzumban.

A harag rossz tanácsadó, megköt téged, nem enged továbblépni, megrekedsz miatta, és nemcsak a fizikai valóságban, hanem nyilván érzelmileg is, aztán nyomott, morózus, rosszkedvű, kiábrándult leszel. A harag fogság. Engedd el, többé nincs szükséged rá, mert a szívedben béke és szeretet kell, hogy uralkodjon, na meg nem utolsó sorban öröm. A szívedben lévő szeretetnek áramolnia kell, még annak a valakinek az irányába is, aki a legnagyobb fájdalmat okozta neked. Talán éppen a szívedet akarta megnyitni általa? Hogy hangzik ez most neked?

Itt egyértelmű a befejezendő mondat:

„… (ide írd be a nevet) megbocsátom neked, hogy …”

6. Integrálás.

Minden komolyabb fájdalom munka elvégzése közben, a fájdalom kioldása által a lelked eddig ismeretlen területeit fedezheted fel. Az integrálás vagy beépülés abban segít, hogy megalapozd az újat, felkészülj a követező életszakaszra. Az integrálás az élet-halál ciklus azon része, amikor mindazt, amit meghalt és leépült benned engeded, hogy távozzon belőled, majd, amit hasznosnak vélsz, azt beépíted a lelkedbe, egyfajta hidat képezve aközött, ami benned élni akar, és ami már meghalt. Ha nagyon szlengesen akarnám kifejezni, akkor azt mondanám, hogy ez az emésztgetés szakasza és időszaka.

Megerősítés: „Megengedem magamnak, hogy távozzon, amire már nincs szükségem”.

7. Önmagad újjáépítése.

Ez azt jelenti, hogy a tudatosság újabb szintjén keresni kezded az intuíciódat követve az újabb célokat, amik motiválnak, az újabb területeket, melyek fejlesztik a lelkedet, az újabb tevékenységeket, amik boldoggá tesznek. Lehet, hogy mindezek nálad már kiforrottak, de soha ne zárd be és el magad, attól, ami még lehet, attól, ami még jöhet.

Ápold, tiszteld a testedet, törődj vele, használd és fejleszd tudatosságát – kihasználása helyett. Legyél egyre tudatosabb a gondolataidat és az érzéseidet illetően. Az érzésekhez nagyon sokszor hitek kapcsolódnak, figyelj, mit hiszel, folyamatosan ellenőrizd, hogy ezek a hitek hátráltatnak, vagy előre mutatnak, előrevisznek téged.  

Megerősítés: „Hiszek és bízom az intuíciómban, hiszek és bízom magamban”.

Ajánlott videó: „Hogyan vegyem kezembe életem irányítását?”

MENJ, LÉPJ, TÁRD KI A SZÁRNYAIDAT!

SOK SIKERT HOZZÁ!

 

JELENTKEZEM HOZZÁD TANÁCSADÁSRA: transzformacio@gmail.com

Részletek

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandor-no.blog.hu/api/trackback/id/tr4714222663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Feliratkozom a Hírlevélre!

<script id="mcjs">!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/066bde9b510f05e83eef363c4/6d4b9de9d8141d05ed5727cdb.js");</script>

Kalandor NŐ

Ezen az oldalon utazásaimról, kalandjaimról, spirituális ténykedéseimről olvashatsz. Remélem találsz majd izgalmas írásokat!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Friss topikok

Címkék

40 (1) Allah (1) álom (1) Angela Merkel (1) angol (3) Antalia (9) arany (1) Balassagyarmat (1) balassagyarmat (1) Bánki wellness hotel (1) bazár (1) betegség (2) bikázás (1) bolygó (1) bőr (1) Borough Market (1) British Airways (1) busz (1) cégvezető (1) csador (1) családállítás (2) dolmus (1) elengedés (2) eletvezetes (2) elköteleződés (1) energiaállítás (2) érzelmi elfojtás (1) érzés (1) Eski Masal (1) férfi (3) férfiak (1) férfi energia (1) Föld (2) forrás (1) függés (2) függőség (1) gólyák (1) gözleme (1) gyerek (1) gyerekkor (1) gyógyszer (1) hamburger (1) határ (1) háttérhatalom (1) Himalája (1) hőhullám (1) illúzió (1) iszlám állam (1) jóslatok (1) kaleici (1) karma (1) karmikus sérülések (1) karriervágy (1) kávézó (1) kave es gasztro (1) komfort zóna (1) kommunikáció (1) könyv (1) külföld (1) Kundu (1) kurd (1) Lara (1) Lóci (1) London (3) London bridge (1) Luton (1) magyar (1) Magyarorszag (2) megvalósítás (1) Mehmet (2) Memerle Plaj (1) menekültek (2) menopauza (1) méreg (1) múlt (1) muszlimok (1) negyven (1) neten ismerkedni (1) (1) női minőségek (2) nonek lenni (9) nős ember (1) olimpia (1) Olympos (1) Orbán Viktor (1) óriás (1) orvos (1) oviangol (1) óvoda (1) pánik (1) párkapcsolat (3) pénisz (1) piac (1) planéta (1) pletykalap (1) Portugália (1) pub (1) Ramadan (1) ráncok (1) randi (1) reklám (1) repülőjegy (1) segítség (1) Sherlock (1) shopping (1) Soros György (1) spiritualis dolgaim (9) szabaditsd fel magad (2) szabadság (1) szabó lőrinc (1) szennyezés (1) szingli (1) Szíria (2) szőke (1) szomszéd (1) szülő (1) szünnet (1) tanítás (2) tanulás (1) tapas (1) Tarot (1) társadalom (1) tengerpart (2) teremtő erő (1) terroristák (3) tervezés (1) tervező (1) test (1) tolerancia (1) török (3) Torokorszag (4) Trafalgar (1) transzformacio (1) trend (1) tudatosság (2) Üc Kapilar (1) utazasaim (16) utazási iroda (1) vagina (1) válás (1) varjak (1) vezetés (1) videok (1) világbéke (1) Wizzair (1) Yivli (1) zsidó (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása